Solution

Tabi ki prefabrik ev tercih edilmelidir, çünkü hem inşaat süresi kısa, hem maliyeti düşük hem maliyeti belli istenirse başka yere taşınabilen four mevsim yaşanabilen bakımı çok kolay olan yapılardır. Herşeyi ile 1 ayda biten prefabrik ev 1 senede biten betonarme evden her anlamda çok daha uyguna gelmektedir. Genellikle prefabrik ev tercihi arsaların imar miktarlarına göre değişmektedir. Yani a thousand metrekare bir arsanız varsa ve yüzde 20 imarınız bulunuyorsa buraya 200 m2 ev yapabilirsiniz tabi yoldan 5 metre komşudan three metre çekmeleri gerçekleştirdikten sonra bunu yapabilirsiniz. Bu bilgiyi derinlemesine arsanızın olduğu yerde ki bir mimarlık ofisine sormalısınız. Evet çokça sorulan sorulardan biriside prefabrik ev ile çelik evin farkları nelerdir, çelik ev tüm dünyada geçerli olan tüm şekillerde yapılabilen sınırı olmayan yapılardır.

Prefabrik Evlerin Bakımı Nasıl Yapılır?

Biz ideal ev olarak prefabrik evlerimizde diğer firmalardan ayrı Türkiye’de ki en büyük prefabrik ev üreticisi olarak müşterilerimize teknik özelliklerde çok fazla seçenek sunmaktayız. Ve aynı zamanda tüm prefabrik evde malzeme kalitesi olarak en üst düzeyde ki kaliteyi sunmaktayız.Teknik özelliklerimiz 2.50 tavan yüksekliği ve ahşap desen olmaktadır aynı zamanda çatıda ekstra izolasyon ve çatının çelik aksamında üstün yapı teknolojimizle hizmet vermekteyiz. Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır. Evet kullanılabilir, fakat bölgede yüksek kar yağışı (1.5 metre üzeri) ve -10 üzeri bir soğukluk var ise ekstra uygulamalar yapmaktayız bu ekstra uygulamalar nelerdir ? Ekstra uygulamalar şunlardır, evin çatısına ekstradan osb+membran çatının eğimini 30 dereceden 45 dereceye çıkartıp çatıda ki olukları iptal edip ekstra duvarlara birdaha straforla izolasyon yapılabilmektedir.

Prefabrik Ev Kullananlar Memnun Mudur?

  • O yüzden çelik evlerimizin metrekaresi 5500 Türk lirasından başlamaktadır.
  • İdeal prefabrik ev ‘de Sizin için tasarladığımız her ev, sınırsız hayal gücü, istediğiniz renk seçeneği, bulunacağınız yerin mevsimine uygunluğu açısından measurement hayal edemeyeceğiniz kadar sınırsız seçenekler sunmaktadır.
  • Kullanılan malzemelerde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde olmamasına dikkat edin.

Bu prefabrik evde ısı izolasyonunu çok iyi bir seviyede tutmaktadır. Prefabrik evlerin çatısında da izolasyon onlamına cam yünü bulunmaktadır. Bu sayede evlerde yaz kış rahatlıkla hiçbir soru işareti olmadan yaşayabilirsiniz. Günümüzde en çok merak edilen sorulardan biride prefabrik evde imar gereği bulunmakta mıdır? Evet maalesef bulunmaktadır çünkü prefabrik evler geçici değil yıl dayanımı olan uzun ömürlü yapılardır bu yüzden belediyelerde imara tabi tutmaktadır sadece imara tabi olmayan yapılar ruhsatlı plakalı römorklü tekerlekli tiny house’lar dır.

Artı 1 Prefabrik Ev Kaç Para?

İmarı olmayan arazilerde arsalarda prefabrik ev resmi olarak koyulamaz, bazen belediyeler istisnai olarak bu konuda izinler vermektedir bunun için en doğru bilgiyi arsanız belediyeye bağlı ise belediyeye köye bağlı ise il özel idaresine gitmeniz gerekmektedir. Siirt’in KAPALI ÇARŞISI hükmünde olan HELVACILAR ÇARŞISINA uğradım. Bu çarşıyla 7slot casino ve bu çarşının eski esnaflarıyla çok ciddi anılarım var. Bu çarşı rahmetli dedem Hacı Salih Çeto’nun (ARITÜRK) ile kardeşleri  Hızır, İlyas ve İbrahim’in dükkanlarının olduğu çarşıdır. Dedem vefat edince büyük ağabeyim Mehmet Sabri (Merhum) dükkanını devralmıştı. Ben de yaşlarına kadar ağabeyimin yanında getir-götür işleriyle uğraşırdım.

Prefabrik evler ise daha çok fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır. Genelde bir prefabrik evde en çok tercih edilen metrekare eighty metrekare gibi düşünebilirsiniz, 80 metrekare evler genellikle 2+1 ama istenirse ihtiyaca göre de 3+1 olabilmektedir. Evet dünyanın her yerine prefabrik evlerimizi gönderebiliyor ve kurabiliyoruz, en çok prefabrik ev gönderdiğimiz yerler ise Bulgaristan, Romanya, Sırbıstan, Bosna, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan dır. Çelik evlerimizide genellikle Almanya, Hollanda, Fransa gibi ülkelere yapmaktayız.

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Prefabrik evlerde imar izni olmadan resmi olarak bir ev yapmak mümkün değildir sebebi prefabrik evler yıl dayanım ömrüne sahip sabit yapılardır. İstenirse tabi ki söküp takılabilir fakat devletin burada ki tek izin verdiği yapılar günümüzde çok popüler olan mobil evler yani bir diğer deyişle tiny house ‘lardır. Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir.

Ahmed98 Ahmed98

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.